top of page

Woonbegeleider gehandicaptenzorg weekenddiensten

Het Oude Raadhuis - Waspik

Ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten voor onze bewoners, zodat er een fijne woon- en werkplek gecreëerd wordt en blijft? Resultaat Plus is namelijk op zoek naar een woonbegeleider voor in de weekenden voor in Het Oude Raadhuis in Waspik.

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ondersteun je onze bewoners bij hun dagelijkse bezigheden, waarbij je voornaamste taak is ervoor te zorgen dat de bewoners hun eigen mogelijkheden zoveel mogelijk benutten. Jij zorgt samen met jouw collega’s voor de plus door onze bewoners meer aandacht te geven en te kijken wat wel kan. Je ondersteunt dit proces, door voortdurend te reflecteren op eigen handelen en maximaal bij te dragen aan een veilig en vertrouwde omgeving voor onze bewoners.

 

Je bedenkt ook leuke activiteiten om te doen met bewoners. Er is alle ruimte voor jouw eigen creativiteit en ideeën. Met je collega’s ben je een goed team. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat het de bewoners aan niets ontbreekt.

 

Wie ben jij?
 • Je werkt vanuit jouw hart en snapt als geen ander wat onze bewoners nodig hebben.

 • Je denkt in mogelijkheden.

 • Je beschikt over een gezonde dosis humor en warmte.

 • Je weet wanneer je moet handelen en houdt altijd het overzicht.

 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen de woonvoorziening van Resultaat Plus. Het Oude Raadhuis is een warm en gezellig woonhuis waar (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of psychiatrische problemen wonen. Hier wonen onze bewoners als een groot gezin en leren en oefenen ze om zo op een maximaal haalbaar niveau van zelfstandigheid mee te kunnen (blijven) doen in de maatschappij.

 

Wat vragen wij?
 • Je bent in het bezit van een minimaal MBO-3 diploma, bijvoorbeeld SPW 3/4, MMZ 3/4, Verpleegkundige of Verzorgende (AG of IG).

 • Je bent in de weekenden beschikbaar.

 • Je bent flexibel en bereid weekend-, avond- & slaapddiensten (13 uur) te draaien.

 • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring als begeleider in een woonvorm (gehandicaptenzorg / GGZ / ouderenzorg).

 • Je kunt een VOG overleggen bij indiensttreding.

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wat bieden wij jou?

Resultaat Plus biedt jou de mogelijkheid om je kennis, ervaring en creativiteit maximaal in te zetten. Je komt in een ondernemend, energiek en deskundig team.

Afhankelijk van kennis, ervaring en diploma kun je rekenen op een passend salaris conform de CAO Sociaal Werk.

 

Meer informatie

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Ingrid Benoist, manager Resultaat Plus, via 06 – 18 73 19 24.

 

Solliciteren

Heb je interesse? Dan horen we graag van jou.

 

Aquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. Zelfstandigen werkzaam in de zorg hoeven niet op deze vacature te reageren, zij worden bij voorbaat afgewezen.

bottom of page