top of page

Medewerker woonvoorziening

Tijdelijk i.v.m. zwangerschapsvervanging
of als oproep-, vakantie- of weekendkracht
Het Oude Raadhuis - Waspik

Ben jij een zorgmedewerker die gedurende een langere periode wil komen werken of wil je liever als flexer aan de slag wil bij een mooie woonvoorziening? Ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten voor onze bewoners, zodat er een fijne woon- en werkplek gecreëerd wordt en blijft? Resultaat Plus is op zoek naar flexibele medewerkers om onze bewoners in woonvoorziening Het Oude Raadhuis in Waspik te begeleiden.

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ondersteun je onze bewoners bij hun dagelijkse bezigheden, waarbij je voornaamste taak is ervoor te zorgen dat de bewoners hun eigen mogelijkheden zoveel mogelijk benutten. Jij zorgt samen met jouw collega’s voor de plus door onze bewoners meer aandacht te geven en te kijken wat wel kan.

Het is belangrijk dat je de basisvaardigheden van een medewerker zorg in de vingers hebt. Daarnaast kun je onze bewoners echt een thuisgevoel geven en is het mogelijk om mee te denken over de activiteiten en daginvulling.

Wie ben jij?

Je werkt vanuit jouw hart en snapt als geen ander wat onze bewoners nodig hebben en laat ze stappen maken op hun eigen niveau. Daarbij denk je in mogelijkheden.

Een gezonde dosis humor, geduld en warmte is een vereiste. Geen dag is hetzelfde, waarbij je weet wanneer je moet handelen en altijd het overzicht behoudt. Vanuit een stimulerende en betrokken begeleidingsstijl geef je onze bewoners een vertrouwde, veilige omgeving, je werkt tenslotte in hun huis.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen de woonvoorziening van Resultaat Plus. Het Oude Raadhuis is een warm en gezellig woonhuis waar 9 (jong)volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of psychiatrische problemen wonen. Hier wonen onze bewoners als een groot gezin en leren en oefenen ze om zo op een maximaal haalbaar niveau van zelfstandigheid mee te kunnen (blijven) doen in de maatschappij.

 

Wat vragen wij?
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-diploma niveau 3, richting zorg en welzijn.

  • Uren zijn in overleg, er zijn veel mogelijkheden.

  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

  • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring als begeleider in een woonvorm (gehandicaptenzorg / GGZ / ouderenzorg).

  • Je kunt een VOG overleggen bij indiensttreding.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wat bieden wij jou?

Als flexmedewerker werk je op basis van een 0-urencontract bij onze woonvoorziening. Je valt in als er collega’s met vakantie zijn of bij ziekte en werkt daarnaast afhankelijk van je beschikbaarheid een paar uur per week mee. Je weet altijd waar je aan toe bent, omdat je telkens een aantal weken van tevoren je beschikbaarheid doorgeeft.

Meer informatie

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Ingrid Benoist, manager Resultaat Plus, via 06 – 18 73 19 24.

 

Solliciteren

Ben jij de persoon die we zoeken? Dan zien we jouw motivatie en CV graag in onze mailbox!

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. Zelfstandigen werkzaam in de zorg hoeven niet op deze vacature te reageren, zij worden bij voorbaat afgewezen.

bottom of page