top of page

Proces- / ambulant begeleider

28 - 32 uur per week
Jonge man
Regio Bergen op Zoom

Ben jij die enthousiaste en bevlogen collega die samen met jouw collega’s net dat stapje extra zet? Werk jij vooral vanuit je hart en snap jij als geen ander wat onze doelgroep nodig heeft? Resultaat Plus is op zoek naar een ambulant begeleider, in de rol van procesbegeleider voor 28 tot 32 uur in week.

 

Wat ga je doen?

Als ambulant begeleider heb je al geruime tijd ervaring opgedaan, niet alleen met het begeleiden van clienten, maar ook met bijvoorbeeld coachende taken. Als procesbegeleider krijg je een eigen caseload aan cliënten. Je voert intakes en maakt samen met de cliënt een begeleidingsplan waarin je afspraken en doelen verwerkt om aan te werken. Je hebt de regie over hoog complexe casuïstiek en borgt dat de zorg verantwoord is. Hierbij inventariseer je risico’s en onderneem je acties hiervoor. Daarnaast heb jij een buddy-rol voor jouw ambulante collega's en ben je aanspreekpunt voor gemeenten.

 

Wie ben jij?

  • Je bent een enthousiaste doorpakker, staat stevig in je schoenen en denkt in mogelijkheden.

  • Je bent ervaren, weet wanneer je moet handelen en behoudt het overzicht.

  • Je bent standvastig, laat niet los, als het iets tegenzit en kunt achter het gedrag van cliënten kijken.

  • Je kunt na een korte inwerkperiode volledig zelfstandig je caseload draaien en daarnaast collega's met minder werkervaring of nog in opleiding coachen in hun rol.

  • Je kunt oplossingsgericht, methodisch en systemisch werken.

  • Je bent en blijft vanuit natuurlijke nieuwsgierigheid op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, de sociale kaart en overige gemeentelijke regelingen.

  • Je bent je bewust van je sterke en zwakke kanten, ook reflecteer jij voortdurend op jouw eigen handelen.

  • Je werkt vanuit passie en ziet altijd kansen en mogelijkheden voor ontwikkeling en verbetering.

 

Waar ga je werken?Je komt te werken in het ambulante team van Resultaat Plus. Resultaat Plus biedt begeleiding aan mensen met psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking, juist kijkend naar wat wél kan. Wat betekenis geeft, is voor iedereen verschillend. Wij bieden begeleiding zodat ze ontdekken wat hen betekenis geeft, wat hun mogelijkheden zijn en wat ze nodig hebben hiervoor. Zelfstandig waar mogelijk, beschermd waar nodig. Samen met hen, onze collega’s en organisaties gaan wij aan de slag om dit resultaat te bereiken.

 

Wat vragen wij?

●       Je bent minimaal 28-32 uur per week beschikbaar.

●       Registratie bij een kwaliteitsregister (SKJ, BIG, Registerplein) is een pre.

●       Je hebt een HBO diploma of een HBO denk- en werkniveau.

●       Je hebt aantoonbare, uitgebreide en relevante werkervaring als ambulant begeleider (LVB/GGZ).

●       Het opstellen van een ZRM- analyse, het vaststellen en borgen van risico’s en daarnaast het opstellen en   
         evalueren van een zorg- en signaleringsplan is voor jou gesneden koek.

●       Je kunt een VOG overleggen bij indiensttreding.

●       Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

●       Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wat bieden wij jou?

Resultaat Plus biedt jou een functie aan voor 28 tot 32 uur per week. Je komt in een ondernemend, energiek en deskundig team wat regelmatig met elkaar overlegt en ervaringen uitwisselt tijdens een lunch.

Tevens bieden we jou een passend salaris conform de CAO Sociaal Werk, salarisschaal 8.

 

Meer informatie
Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Sietske Pallandt, telefoonnummer (06) 50 68 41 92 of Ingrid Benoist, telefoonnummer (06) 18 73 19 24.

 

Solliciteren
Heb je interesse? Dan horen we graag van jou. Stuur jouw CV en motivatie uiterlijk 1 maart a.s. naar info@resultaatplus.nl en wie weet spreken we elkaar snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. Zelfstandigen werkzaam in de zorg hoeven niet op deze vacature te reageren, zij worden bij voorbaat afgewezen.

bottom of page