top of page

(Persoonlijk) Begeleider
woonvoorziening

Het Oude Raadhuis - Waspik

Ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten voor onze bewoners, zodat er een fijne woon- en werkplek gecreëerd wordt en blijft? Resultaat Plus is namelijk op zoek naar een begeleider voor onze bewoners in woonvoorziening Het Oude Raadhuis in Waspik.

Wat ga je doen?

Als begeleider ondersteun je onze bewoners bij hun dagelijkse bezigheden, waarbij je voornaamste taak is ervoor te zorgen dat de bewoners hun eigen mogelijkheden zoveel mogelijk benutten. Jij zorgt samen met jouw collega’s voor de plus door onze bewoners meer aandacht te geven en te kijken wat wel kan. Je ondersteunt dit proces, door voortdurend te reflecteren op eigen handelen en maximaal bij te dragen aan een veilig en vertrouwde omgeving voor onze bewoners.

 

Je bedenkt ook leuke activiteiten om te doen met bewoners. Er is alle ruimte voor jouw eigen creativiteit en ideeën. Met je collega’s ben je een goed team. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat het de bewoners aan niets ontbreekt.

 

Wie ben jij?

Je werkt vanuit jouw hart en snapt als geen ander wat onze bewoners nodig hebben en laat ze stappen maken op hun eigen niveau. Daarbij denk je in mogelijkheden.

Een gezonde dosis humor, geduld en warmte is een vereiste. Geen dag is hetzelfde, waarbij je weet wanneer je moet handelen en altijd het overzicht behoudt. Vanuit een stimulerende en betrokken begeleidingsstijl geef je onze bewoners een vertrouwde, veilige omgeving, je werkt tenslotte in hun huis.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen de woonvoorziening van Resultaat Plus. Het Oude Raadhuis is een warm en gezellig woonhuis waar 9 (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of psychiatrische problemen wonen. Hier wonen onze bewoners als een groot gezin en leren en oefenen ze om zo op een maximaal haalbaar niveau van zelfstandigheid mee te kunnen (blijven) doen in de maatschappij.

 

Wat vragen wij?

  • Je hebt voor de functie begeleider minimaal een afgeronde mbo-diploma niveau 3, richting zorg en welzijn. Voor persoonlijk begeleider vragen we minimaal niveau 4 of een hbo-diploma richting zorg en welzijn.

  • Uren zijn in overleg, er zijn veel mogelijkheden.

  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

  • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring als begeleider in een woonvorm (gehandicaptenzorg / GGZ / ouderenzorg).

  • Je kunt een VOG overleggen bij indiensttreding.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wat bieden wij jou?
Resultaat Plus biedt jou de mogelijkheid om je kennis, ervaring en creativiteit maximaal in te zetten. Je komt in een ondernemend, energiek en deskundig team.
Afhankelijk van kennis, ervaring en diploma kun je rekenen op een passend salaris conform de CAO Sociaal Werk.

 

Meer informatie
Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Ingrid Benoist, manager Resultaat Plus, via 06 – 18 73 19 24.

 

Solliciteren

Ben jij de persoon die we zoeken? Dan zien we jouw motivatie en CV graag in onze mailbox! Ons mailadres is info@resultaatplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. Zelfstandigen werkzaam in de zorg hoeven niet op deze vacature te reageren, zij worden bij voorbaat afgewezen.

bottom of page