top of page

Gastvrouw / 
Assistent Welzijn

Het Oude Raadhuis - Waspik
studio-shot-van-mooie-gelukkige-gepensioneerde-blanke-vrouw-met-pixiekapsel-armen-gekruist

Ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten voor onze bewoners, zodat er een fijne woonplek gecreëerd wordt en blijft? Resultaat Plus is namelijk op zoek naar twee assistenten welzijn voor onze bewoners in woonvoorziening Het Oude Raadhuis in Waspik. Uren zijn in overleg, er is veel mogelijk.

Wat ga je doen?

Als assistent welzijn ben je uitvoerend bezig in onze woonvoorziening. De ene keer verricht je huishoudelijke taken (denk aan schoonmaken, verzorgen van de was, planten verzorgen), de andere keer bereid je de maaltijd mee en weer een andere keer doe je samen met de begeleiders en de bewoners een leuke activiteit.

 

De nadruk in deze functie ligt wel bij de huishoudelijke taken. Met je collega’s ben je een goed team. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat het de bewoners aan niets ontbreekt.

 

Wie ben jij?

​Je werkt vanuit jouw hart en bent betrokken bij onze bewoners. Een gezonde dosis humor, geduld en warmte is een vereiste. Je werkt in het huis van onze bewoners, daar ben je je van bewust.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen de woonvoorziening van Resultaat Plus. Het Oude Raadhuis is een warm en gezellig woonhuis waar 9 (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of psychiatrische problemen wonen. Hier wonen onze bewoners als een groot gezin en leren en oefenen ze om zo op een maximaal haalbaar niveau van zelfstandigheid mee te kunnen (blijven) doen in de maatschappij.

 

Wat vragen wij?
  • Je hebt minimaal een VMBO diploma richting zorg en welzijn of een vergelijkbaar diploma.

  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

  • Je vormt een duo met een andere assistent welzijn, je kunt elkaars afwezigheid opvangen.

  • Je kunt een VOG overleggen bij indiensttreding.

 

Wat bieden wij jou?

Resultaat Plus biedt jou de mogelijkheid om te komen werken in een gezellige woonvoorziening en in een ondernemend, energiek en deskundig team. 

Afhankelijk van ervaring en diploma kun je rekenen op een passend salaris conform de CAO Sociaal Werk.

 

Meer informatie

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Ingrid Benoist, manager Resultaat Plus, via 06 – 18 73 19 24.

 

Solliciteren

Heb je interesse? Dan horen we graag van jou.

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. Zelfstandigen werkzaam in de zorg hoeven niet op deze vacature te reageren, zij worden bij voorbaat afgewezen.

bottom of page