top of page

Junior
Ambulant begeleider

Regio Bergen op Zoom
Persoon die op de trap zit

Ben jij die enthousiaste en bevlogen collega die samen met jouw collega’s net dat stapje extra zet? Werk jij vooral vanuit je hart en snap jij als geen ander wat onze doelgroep nodig heeft? Resultaat Plus is op zoek naar een junior ambulant begeleider.

 

Wat ga je doen?

Je gaat aan het werk als junior ambulant begeleider. Jouw taken zijn met name uitvoerend en ondersteunend gericht, je inzet stem je in samenspraak met de betrokken senior begeleider af. Afhankelijk van jouw competenties en ervaring werk je toe naar een meer zelfstandige uitvoering van een caseload. De begeleiding van onze cliënten is volledig op maat ingericht en we werken vanuit de herstelvisie. Dit kan o.a. zijn weer participeren in de maatschappij, acceptatie van eventuele beperkingen, stabiliteit creëren en behouden. Kortom, onze cliënten en het werk zijn zeer divers.

 

Wie ben jij?

  • Je bent een enthousiaste doorpakker, staat stevig in je schoenen en denkt in mogelijkheden.

  • Je kunt oplossingsgericht, methodisch en systemisch werken.

  • Je bent en blijft vanuit natuurlijke nieuwsgierigheid op de hoogte bent van relevante wet- en regelgeving, de sociale kaart en overige gemeentelijke regelingen.

  • Je bent je bewust van je sterke en zwakke kanten, ook reflecteer jij voortdurend op eigen handelen.

  • Je werkt vanuit passie en ziet altijd kansen en mogelijkheden voor ontwikkeling en verbetering.

 

Waar ga je werken?

Je komt te werken in het ambulante team van Resultaat Plus. Resultaat Plus biedt begeleiding aan mensen met psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking, juist kijkend naar wat wél kan. Wat betekenis geeft, is voor iedereen verschillend. Wij bieden begeleiding zodat ze ontdekken wat hen betekenis geeft, wat hun mogelijkheden zijn en wat ze nodig hebben hiervoor. Zelfstandig waar mogelijk, beschermd waar nodig. Samen met hen, onze collega’s en organisaties gaan wij aan de slag om dit resultaat te bereiken.

 

Wat vragen wij?

  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

  • Je hebt een zorggerelateerd MBO niveau 4 diploma, het liefst met werkervaring als ambulant begeleider LVB/GGZ.

  • Je kunt een VOG overleggen bij indiensttreding.

  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wat bieden wij jou?
Resultaat Plus biedt jou de mogelijkheid om je kennis, ervaring en creativiteit maximaal in te zetten. Je komt in een ondernemend, energiek en deskundig team. Afhankelijk van kennis, ervaring en diploma kun je rekenen op een passend salaris conform de CAO Sociaal Werk.

 

Meer informatie
Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Ingrid Benoist, manager Resultaat Plus, via telefoonnummer (06) 18 73 19 24.

 

Solliciteren
Heb je interesse? Dan horen we graag van jou.

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. Zelfstandigen werkzaam in de zorg hoeven niet op deze vacature te reageren, zij worden bij voorbaat afgewezen.

bottom of page